Otvorenie novej predajne DEICHMANN vo Vranove nad Topľou

24.11.2009 Prešov

Bratislava, 23. novembra 2009 – Vo štvrtok, 26. novembra 2009 otvorí DEICHMANN, predajca značkovej obuvi s trvalo nízkymi cenami, už svoju 27. predajňu v Slovenskej republike, a to v nákupnom centre Family Center vo Vranove nad Topľou.
Okrem zaujímavého interiéru, ktorý stojí zato vidieť, na Vás urobí dojem veľký výber pánskej, dámskej a detskej cenovo neobyčajne výhodnej obuvi, rovnako ako priateľská obsluha. V modernom prostredí prezentuje DEICHMANN nielen obuv pre celú rodinu, ale aj množstvo vkusných doplnkov.

Program pre rozmaznávanie zákazníkov …

Kolekcia obuvi DEICHMANN je jednoducho úžasná! Od sladkých balerínok v trendy štýle, cez elegantné lakované lodičky, členkovú obuv, zimné čižmy až po okúzľujúce ozdoby a módne doplnky – DEICHMANN program pre rozmaznávanie sa páči všetkým. Vybrať si zo širokej ponuky je to najťažšie, pretože nad cenou si nemusíte lámať hlavu. V predajniach DEICHMANN vždy nájdete s najnovšími trendmi aj tie najlepšie ceny.

Tip: Len v predajniach DEICHMANN si môžete exkluzívne zakúpiť obľúbenú značku detskej obuvi Elefanten.

DEICHMANN – profesionál v zákazníckom servise …

DEICHMANN si Vás získa aj vďaka svojej filozofii zákazníckeho servisu. U nás si môžete obuv v pokoji vybrať a vyskúšať. Náš priateľský a vyškolený personál Vám rád poradí. Je Vaša veľkosť vypredaná? Nehodí sa Vám farba obuvi k Vášmu oblečeniu? Alebo Vám vybraná obuv predsa len po nákupe nevyhovuje? Žiadny problém. Nenosený tovar Vám bez problémov vymeníme alebo vrátime späť peniaze.

DEICHMANN ponúka svoj skutočne veľký výber obuvi už v 27 predajniach v Slovenskej republike a patrí tak k vedúcim spoločnostiam v oblasti predaja obuvi na našom trhu.

Predajňa DEICHMANN
Otváracie hodiny:
Family Center Pondelok – Nedeľa: 9:00 – 20:00 hod
Toplianska ulica
093 01 Vranov nad Topľou

---------------------------

Skupina DEICHMANN s hlavným sídlom v Essene (Nemecko) bola založená v roku 1913 a je zo sto percent vo vlastníctve rodiny zakladateľa. Podnik má dominantné postavenie na trhu v európskom maloobchode s obuvou a zamestnáva viac než 28.000 zamestnancov. Pod názvom DEICHMANN sú vedené pobočky v Nemecku, Rakúsku, Veľkej Británii, Dánsku, Poľsku, na Slovensku, v Maďarsku, Česku, Slovinsku, Švédsku, Rumunsku, Chorvátsku, Taliansku, Litve a v Turecku. Okrem toho je skupina zastúpená vo Švajčiarsku (Dosenbach/Ochsner/Ochsner Sport), v Holandsku (vanHaren) a v USA (Rack Room Shoes/Off Broadway). V roku 2009 k nim pribudne nová krajina Bulharsko.
 

Vyberte región