Návštevníkom kúpeľov v Patinciach je k dispozícii aj prístav na Dunaji

08.07.2011 Komárno

Patince 13. júna (TASR) - Tohtoročné leto bude pre návštevníkov Wellness hotela v Patinciach výnimočné, pretože zariadenie oslavuje piate výročie svojho vzniku.

\"S oslavami sú spojené viaceré prekvapenia a novinky. Pripravili sme atraktívne letné pobyty. Akcia platí počas mesiacov júl - august,\" povedala pre TASR marketingová manažérka Anna Plačková s tým, že plánujú rôzne súťaže a športové aktivity. \"Orientujeme sa hlavne na rodiny s deťmi,\" konštatovala.

Hostia si pochvaľujú veľký bazénový svet, ktorý zahŕňa aj najväčší zážitkový krytý bazén na Slovensku. \"Samozrejme v lete fungujú aj vonkajšie bazény a vo všetkých využívame termálnu vodu, ktorá má blahodarný účinok na celý organizmus, ale priaznivo pôsobí hlavne na pohybové ústrojenstvo,\" zdôraznila Plačková. Bazény sú naplnené z miestneho vrtu, ktorý má teplotu 27 stupňov Celzia. Táto voda sa upravuje a zohrieva.

Štyri druhy sáun s bazénom so studenou vodou a veľkou vírivkou vyhovejú aj náročným návštevníkom. \"Hoteloví hostia môžu využívať všetky naše wellness zariadenia neobmedzene a zadarmo,\" poznamenala manažérka.

Návštevnosť wellness zariadenia sa zvyšuje priebežne. Najviac ľudí prichádza počas prázdnin a sviatkov. Vo vybraných dňoch sú tu rôzne cvičenia ako napr. akvaerobik, relaxačné programy a prednášky o zdravom životnom štýle. \"Pre deti pripravujeme niekoľko animačných programov. Na 80 percent nás navštevujú domáci hostia, najviac ľudí máme z Bratislavy,\" uviedla.

Návštevníci kúpaliska v Patinciach môžu využiť aj neďaleký prístav na Dunaji v príjemnom prostredí južného lesa. \"Naša vyhliadková loď premáva každú sobotu a podľa želaní hostí,\" uzavrela Plačková.
 

Vyberte región