Finále Miss Slovensko 2014 podporia aj bývalé finalistky a víťazky

07.04.2014 Bratislava

Bratislava 7. apríla (TASR) – Už v sobotu 12. apríla spozná slovenská verejnosť víťazku prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko 2014, ktorú organizujú Produkčný dom Forza, Oklamčák Production a TV JOJ. Finálový večer 19. ročníka v bratislavskej Incheba Expo aréne bude aj tento rok veľkolepou fashion show v réžii Tomáša Eibnera a Magdalény Šebestovej.

Finálovú dvanástku Miss Slovensko 2014 tvoria Lucia Semanková (22, Bardejov), Petra Pochabová (20, Nitrianske Hrnčiarovce), Lucia Uhrinová (21, Košice), Laura Longauerová (18, Detva), Michaela Franková (21, Matejovce nad Hornádom), Dominika Pernišová (23, Betlanovce), Barbora Olejníková (19, Košice), Jana Slačková (19, Banská Bystrica), Zuzana Hercegová (18, Spišská Nová Ves), Simona Lipovská (19, Nitra), Diana Kušmíreková (20, Kežmarok) a Michaela Nguyenová (18, Žiar nad Hronom).

Už na dnešnom stretnutí s médiami zvolili prítomní novinári držiteľku titulu Miss Press 2014. Stala sa ňou súťažiaca s číslom 12 Michaela Nguyenová zo Žiaru nad Hronom. "Do súťaže som sa prihlásila sama. Na kastingu som bola aj minulý rok a dostala som sa medzi dvadsiatku vybraných. Na druhýkrát to vyšlo, už byť medzi dvanástimi je pre mňa výhra. Víťazstvo v súťaži by bola životná šanca, ktorá prichádza raz v živote," uviedla pre TASR nová Miss Press.

Finálová dvanástka "zarezáva" denne od 2. februára na spoločnom sústredení. Výsledky predviedli aj na dnešnom predstavovaní. "Myslím si, že lepšie zvládajú stres, pretože na podobné situácie sú už viac zvyknuté, vedia sa viac vyjadrovať, sú uvoľnenejšie a tým možno aj vtipnejšie. Sú to ambiciózne ženy a ja som rada, že si tento pobyt užívajú a užijú si aj finálový večer," povedala pre TASR riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová.

Počas večera predvedie 12 pôvabných finalistiek množstvo stylingov a modelov v šiestich kolekciách. "Zaujímavosťou tohto ročníka je, že na viac ako polovici všetkých stylingov sa podieľali bývalé víťazky a finalistky Miss Slovensko - Vladimíra Hreňovčíková, Lucia Povrazníková, Romana Škamlová, Mária Zelinová, Simona Slobodníková. Dnes sú to šikovné podnikateľky a svojou účasťou v tomto projekte dokazujú, že na súťaž Miss Slovensko sa jednoducho nezabúda. Vytvorili sme si takú misskovskú rodinu a tešíme sa na ďalšie šikovné dievčatá," doplnila Šebestová.

Pre víťazku je pripravená úplne nová korunka

Ďalšie kolekcie, ktoré diváci uvidia počas priameho prenosu 12. apríla, pripravili špeciálne pre finalistky Miss Slovensko módne návrhárky Laura Theiss a Jana Jurčenko. Pre víťazku je pripravená úplne nová korunka, ktorú vytvorila Linda Hudecová. Celý večer bude moderovať David Kraus, ktorý počas programu aj zaspieva.

Možnosť vyjadriť sympatie svojej favoritke dostali aj priaznivci internetu, ktorí na jednotlivých internetových stránkach volia Miss internet 2014, Miss Doliva 2014, Miss Gosh 2014, Miss Pierot 2014 a Miss Sympatia, ktorá dostane najviac SMS hlasov od televíznych divákov. Výťažok z tohto hlasovania, ktoré potrvá až do posledných minút priameho prenosu, poputuje jedinému Detskému kardiocentru na Slovensku.

Víťazka súťaže získa postup na Miss World 2014, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, malý veľký Hyundai i10, unikátny mezonet v projekte III Veže s atraktívnym výhľadom na jeden rok a mnoho ďalších zaujímavých cien. Všetky finalistky si po skončení súťaže užijú týždňový pobyt na Tureckej riviére v luxusnom hotelovom rezorte Gloria Serenity.
 
 
 

Vyberte región