Do mesta dnes smerujú priaznivci gospelovej hudby

07.05.2011 Stará Ľubovňa

Stará Ľubovňa 7. mája (TASR) - Športová hala v Starej Ľubovni sa stane dnes večer dejiskom hudobného projektu s názvom Life in the Light - Život vo svetle. Na evanjelizačnom festivale vystúpi s duchovným slovom a piesňami s kresťanskou tematikou viacero jednotlivcov a gospelových zoskupení.
Organizátori chcú prostredníctvom dnešného festivalu vplývať prostredníctvom gospelovej hudby hlavne na mladú generáciu, aby nekráčala životom bezcieľne. Podľa Pavla Konevala z organizačného tímu hudobného podujatia je v tejto súvislosti dôležitá viera, ktorá môže napomôcť človeku, aby vyšiel z tmy do svetla.
\"Vyjsť z tmy do svetla, ktorým je pre nás Boh, teda žiť vo svetle, je našou túžbou. A práve preto je tu projekt Life in the Light,\" poznamenal Koneval.
Pozvanie na dnešný gospelový festival prijalo niekoľko hudobných skupín, a to Regiment, S2G Band, eSPé a rómska kresťanská kapela F6. Duchovné slovo a modlitbu prednesú pred návštevníkmi dnešného podujatia Martin Mekel a Pavol Strežo.
Projekt, ktorý je prvým podujatím svojho druhu v meste Stará Ľubovňa, realizuje Spoločenstvo Dobrého Pastiera zo Združenia kresťanských spoločenstiev mládeže a občianske združenie Humanita v komunitách v spolupráci s miestnou samosprávou. Začiatok akcie je naplánovaný na 17.00 h.
 

Vyberte región