Bodnutie nožom do hrude neprežila 55-ročná žena z Liptovského Hrádku

24.04.2016 Liptovský Mikuláš

Liptovský Hrádok 24. apríla (TASR) – Po rodinnej dráme, ktorá sa stala v sobotu (23. 4.) popoludní v miestnej časti Liptovského Hrádku Dovalovo, zomrela 55-ročná žena. Podľahla zraneniam spôsobeným bodnutím nožom.

Ako dnes TASR informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová, ženu bodol 44-ročný muž v rodinnom dome. Žena utrpela zranenia, ktorým v neskôr v nemocnici v Liptovskom Mikuláši podľahla.

„Podozrivého muža sme zadržali, dnes bude vyšetrovateľ pokračovať v procesných úkonoch pre trestný čin vraždy,“ doplnila Balogová s tým, že podozrivého muža zatiaľ polícia neobvinila.

Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline dnes obvinil 44-ročného muža z Liptovského Hrádku z obzvlášť závažného zločinu vraždy. TASR informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Muž mal v sobotu (23. 4.) v rodinnom dome v miestnej časti Liptovského Hrádku Dovalovo bodnúť do hrude 55-ročnú ženu. Žena utrpela zranenia, ktorým neskôr v nemocnici v Liptovskom Mikuláši podľahla.

Podozrivého polícia ešte v sobotu zadržala a po dnešných procesných úkonoch vzniesla obvinenie. „V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov, alebo doživotný trest,“ doplnila Balogová.
 

Vyberte región