Fytotonic

10.04.2005 Celý región

Koncentrovaný tekutý posiľňujúci nápoj s bylinnými extraktami. Je určený pre zvláštnu výživu.
Koncentrát Fytotonic bol vytvorený Prezidentom Medzinárodnej asociácie fytoterapie a prírodnej medicíny, Akademikem Medzinárodnej akadémie vied, doktorom medicíny, profesorem S. J. SOKOLOVEM na báze novodobých vedeckých technologií v koncepci
„ Potravina = liečivo“ medicíny 21. storočia.

Sám autor o nápoji uvádza : Fytotonic je ekologický, čistý, dietetický produkt s vitamínovým, posiľňujúcim a tonizujúcím účinkom.
Fytotonic obsahuje rastlinné extrakty a šťavy jedlých rastlín, bez prídavkov vedľajších chemických látok. Biologicky aktívne prírodné zlúčeniny koncentrátu a vitamíny zvyšujú práceschopnosť, energiu, adaptáciu na škodlivé ekologické podmienky ( ťažké pracovné podmienky, veľká zima alebo teplo, smog veľkých miest, práca v horských podmienkach a pod zemou ), obnovuje v organizme rovnováhu vitamínov a minerálov, a tiež zvyšuje odolnosť organizmu proti rôznym chorobám.
Fytotonic na rozdiel od ostatných posiľňujúcich nápojov neobsahuje syntetické konzervačné látky, stabilizátory alebo iné vedľajšie komponenty a odpovedá svojími parametrami všetkým požiadavkám ekologicky čistého produktu. Naviac neobsahuje kofein a ostatné pre zdravie nebezpečné stimulátory.
Pri trvalom používaní nápoja sa po 1-2 mesiacoch normalizuje funkcia všetkých dôležitých systémov organizmu a aktivizuje sa látková výmena, zlepšuje sa psychický a emocionálny stav a zvyšuje sa tonus a nálada.

Dávka Fytotonicu je pre dospelých 20 ml koncentrátu 2 - 3 krát za deň, u detí 10 ml koncentrátu 1 - 2 krát za deň.

Fytotonic je užitočný:
- Pri prevencii.
- Pre pracujúcich v náročných podmienkach a v nepriaznivej klíme.
- Pre posilnenie zdravia školákov a študentov.
- Pre zlepšenie zdravia a vitality ľudí v seniorskom veku.
- Pre zlepšenie tvorčej a športovej činnosti.
- Pre ochranu proti chronickej únave.
- Pre zvýšenie práceschopnosti pri vysokej fyzickej záťaži.
- Ako doplnok stravy pri dietách.
- A na koniec pre zlepšenie zdravia, vitality a nálady každý deň v živote.

Bližie informácie: zivotpo@vadium.sk
 

Vyberte región